Jag fick en parkeringsbot vid efter en parkeringsplats för rörelsehindrade. Är det riktigt?

— by

Fråga:

Hejsan!

Jag har fått en parkeringsbot för min parkering här (https://goo.gl/photos/a4qhMgSFV1LPGxoq9). Men, är det inte rutan bakom mig som är avsedd med skylten då markering på gatan tydligt visar att parkering för rörelsehindrade är avsedd bakom min bil.

 

Svar:

Hej!

Ja det verkar som om det är rutan bakom som är avsedd för personer med giltigt parkeringstillstånd för rörelsehindrade, men vad står det på din parkeringsanmärkning? Det är frågan som är mest intressant just nu. Om jag endast bedömer utifrån den bild du skickat med så undrar jag om det ö.h.t. är en tillåten p-plats där bilen på bilden är parkerad.

 

 


Klicka här om du vill ställa en fråga om något trafikrelaterat!


,

Nyhetsbrev

Våra senaste uppdateringar i din e-post.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *