Martin Nilsson

Martin

Trafiklärare med skrivklåda

I mitt jobb som trafiklärare uppstår det ofta frågor om trafikregler och vad som är rätt och fel i trafiken. Dom flesta frågorna är enkla att svara på. Men ibland blir man tvungen att ta en titt i trafikförfattningarna eller på internet för att inhämta information. Att läsa trafikförfattningar är kanske inte det roligaste man kan syssla med? Så oftast tar jag en titt på nätet för att hitta vad jag söker.

 

Trafiksäkerhet.se

För några år sedan ramlade jag över Trafiksäkerhet.se. Jag blev genast förtjust i sidan och har haft stor glädje av all information som Ernst lagt upp på sidan. Tyvärr gick Ernst bort 2014 och sidan stod utan någon som kunde sköta den. I början av 2016 tog jag kontakt med Yvonne, Ernst fru och frågade om jag kunde få ta över sidan. Till min glädje tyckte Yvonne att det var kul om någon ville ta över sidan driva den. I dagsläget är det jag som driver sidan.

 

Lite kort om mig…

Jag har jobbat som trafiklärare i 20 år. 2007 startade jag Trafikpedagogerna i Lund AB som för närvarande har 12 anställda. 2014 startade jag webbsidan Övningskörning.com som hjälper folk vid privat övningskörning. På sidan finns 1000 tals gratis råd och tips. Till min stora glädje har sidan blivit mycket populär och har för närvarande ca 200000 unika besökare per år.

Att jag tog över Trafiksäkerhet.se är mitt sätt att hedra Ernst arbete och slå ett slag för en viktig fråga, Trafiksäkerhet.