Svårt att hålla avstånd till bakomvarande bilar? 😉

— by

För några år sedan berättade en före detta kollega om en lustig händelse som inträffade när han var ute och körde. Vid ett tillfälle under körningen hörde han hur någon tutade. Han konstaterade att det var bilen bakom som tutade. Den bakomvarande bilen körde så nära deras bil att han inte ens kunde se bilens registreringsskylt i backspegeln.

 

Irritation!!

Han såg väldigt tydligt att damen som körde bilen satt och skrek och slog på ratten. Ett och annat finger rök nog upp också.. Med andra ord var hon mer än måttligt irriterad. Min kollega blev fundersam och började fundera på om något var fel på hans bil? För säkerhetsskull stannade han för att kontrollera. Damen i bilen bakom stannade, slängde upp sin dörr och stormade fram mot honom. Min kollega tänkte, nåväl det är kanske inget fel på min bil ända? Det är kanske något annat?…Hon verkar rätt irriterad!

 

Vad damen hade att säga….

När damen kom fram till deras bil utbrast hon-

Hur fan kan ni vara så jävla dumma att ni kör så nära framför min bil!!!?

Min kollega blev helt stum och visste inte vad han skulle svara…
Ni tänker kanske att min kollega körde onormalt sakta och att han hindrade trafiken. Men jag kan lova att så var inte fallet. Han är snarare den typen av person är lite väl tung på gasen..

 

Min fråga är!

Varför skall det vara så svårt att hålla avstånd till dom bakomvarande bilarna när man kör? 😉

 

, ,

Nyhetsbrev

Våra senaste uppdateringar i din e-post.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *